Privatlivspolitik

Ejeroplysninger
FDZ Forenede Danske Zoneterapeuter
Torvegade 1, 1.
5000 Odense C
Tlf. 70 27 88 50
fdz@fdz.dk

Brug af cookies på fdz.dk

Hvad er cookies?

En cookie er en filtype, der lægges på din computer eller tilsvarende for at kunne genkende din computer og samle information om, hvilke sider og funktioner du besøger med din computer. Cookies indeholder oplysninger i anonymiseret form.

Formålet med cookies på vores hjemmeside

På fdz.dk bruger vi cookies til at indsamle oplysninger til statistik såsom antallet af besøgende på hjemmesiden og hvad der mest populært på siden.

Google Analytics

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Fravalg af cookies

Hvis du ikke ønsker, at hjemmesider gemmer cookies på din computer, kan du fravælge cookies i dine browserindstillinger. På den måde kan du blokere for cookies. I nogle tilfælde vil det dog betyde, at hjemmesider ikke kan fungere eller vises korrekt i din browser.

Læs mere om, hvordan du fjerner cookies fra din browser

Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig, skal du rette henvendelse på fdz@fdz.dk eller telefon 70 27 88 50. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Vil du være zoneterapeut?

Vil du arbejde med mennesker og sundhed, så er den grundlæggende zoneterapeutuddannelse måske noget for dig.

Sådan kommer du i gang

Vil du være zoneterapeut?

Husk lokalafdelingernes årsmøder

Tag del i det lokale netværksarbejde, mød op og giv din mening til kende.

Find din lokalafdelings årsmøde

Husk lokalafdelingernes årsmøder

Cookies på www.fdz.dk
På www.fdz.dk benytter vi cookies til at give dig en god oplevelse og for at kunne udarbejde statistik over brugen af vores website. 
Læs vores cookie-politik.

Ok